طرز تهیه کیک پودینگ ژله ای؛ یک خوشمزه اشتها برانگیز طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی؛ دسر سریع و راحت
به گزارش یادداشت سریع، اگر شما هم از درست کردن کیک های تکراری، ژله های آبکی و دسرهای بی کیفیت خسته شده اید، به شما توصیه می کنیم حتما کیک پودینگ ژله ای را برای یک بار امتحان کنید. همان طور که از نام آن متوجه شده اید، این غول خوشمزه ترکیبی از کیک، پودینگ و ژله است؛ یعنی شما با تهیه آن، با یک تیر سه نشان می زنید.

اگر برای درست کردن این ترکیب بهشتی زمان کمی دارید، نگران نباشید کیک با پودینگ آماده مشکل شما را حل نموده و مدت زمان آماده سازی شما را کاهش خواهد داد. همه چیز به سلیقه و انتخاب شما بستگی دارد، از انتخاب طعم پودینگ، کیک، ژله تا استفاده از میوه های طبیعی برای تزیین آن. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه کیک پودینگ ژله ای به طور کامل آشنا شوید.
طرز تهیه کیک پودینگ شکلاتی؛ دسر سریع و راحت
همان طور که گفته شد شما می توانید این کیک ژله ای خوشمزه را با طعم های مختلف و متنوعی آماده کنید. کیک پودینگ شکلاتی یک دسر فوق العاده خوشمزه است که شما از تجربه طعم آن سیر نخواهید شد!
اندازه کالری در هر 100 گرم | 440 کالری |
زمان آماده سازی | 15 تا 20 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 45 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
بیشتر از این شما را منتظر نمی گذاریم و به سراغ مواد اولیه کیک پودینگ شکلاتی می رویم:
● مواد مورد احتیاج برای تهیه کیک شکلاتی
آرد | 2.5 پیمانه |
شکر | 5/1 پیمانه |
روغن مایع | 2/1 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | 2/1 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
برای تهیه کیک شکلاتی، در ابتدا تخم مرغ ها را تا وقتی کرمی شکل و یک دست شوند با همزن به خوبی هم می زنیم. در مرحله بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و مجدد به مدت 5 تا 7 دقیقه هم می زنیم.
به خاطر داشته باشید شکرها کاملا یک دست شوند و دانه های شکر درسته باقی نمانند. در ادامه روغن و شیر را به مواد اضافه می کنیم. سپس آرد، وانیل، بکینگ پودر و پودر کاکائو را ابتدا سه بار الک می کنیم تا در مایع کیک گلوله گلوله نشوند. سپس آن ها را به مواد آماده شده اضافه نموده و با لیسک یا هر چیز غیر فلزی دیگر به آرامی هم می زنیم تا پف کیک نخوابد.
طعم کیک پودینگ شکلاتی حتما شما را غافل گیر خواهد نمود.در مرحله بعد قالب کیک را با اندازه کمی روغن چرب نموده و اندازهی آرد به سطح آن می زنیم تا مواد کیک به آن نچسبد. سپس مواد آماده شده را داخل قالب ریخته و در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است، قرار می دهیم. 45 تا 50 دقیقه زمان ضروری است تا کیک شکلاتی ما به خوبی پخته گردد. برای تشخیص پخت کیک ها یک چنگال یا خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم، اگر چیزی به آن نچسبد کیک ما پخته شده است.
با تغییرات کوچکی در همین دستور پخت می توان کیک های نارگیلی خوش طعمی را آماده کرد. اگر به عطر و طعم نارگیل علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم مقاله کیک نارگیلی را از دست ندهید.
● مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی
آرد سفید | 2 قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذا خوری |
شکر | نصف لیوان |
شیر سرد | 2 لیوان |
پودر کاکائو | ¼ قاشق چای خوری |
تهیه پودینگ دستورالعملی بسیار ساده ای دارد فقط احتیاجمند کمی صبر و حوصله است.
- آرد و نشاسته ذرت الک شده، پودر کاکائو و شکر را در ظرفی ریخته و هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
- سپس شیر را کم کم اضافه می کنیم. باید حواسمان باشد که مواد گلوله نشوند. این مخلوط را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و بدون وقفه هم می زنیم تا مواد به غلظت مناسب برسند.
- مراقب باشیم که این مواد بعد از سرد شدن کمی غلیظ تر هم خواهند شد پس وقتی مواد به غلظت فرنی رسید به طور کامل آن از روی حرارت بردارید و اجازه ندهید که مواد رویه ببندد.
- بعد از اینکه پودینگ ما خنک شد آن را روی کیک سرد شده ریخته و سطح کیک را صاف می کنیم. کیک و پودینگ را حدودا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کیک پودینگ شکلاتی مجذوب کننده ما آماده گردد.
- اضافه کردن یک لایه ژله ای کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. شما می توانید بعد از خنک شدن کیک، روی آن از هر طعم ژله ای که دوست داشته باشید بهره ببرید. بافت کیک ژله ای نظر شما را به مراتب بیشتر جلب خواهد نمود.
اگر به پودینگ شکلاتی خیلی علاقه ندارید و انتخاب شما کیک با پودینگ وانیلی است فقط کافی است پودر کاکائو را از فهرست مواد اولیه خود حذف نموده و به جای آن از یک و 1.2 قاشق چای خوری وانیل بهره ببرید. وانیل را به مخلوط آرد، نشاسته ذرت الک شده و شکر اضافه نموده و بقیه مراحل را تکرار می کنیم تا یک پودینگ وانیلی خوش عطر برای کیک های خود داشته باشیم.
طرز تهیه کیک پودینگ موز؛ پودینگ لطیف و خوش طعم
عطر خوش و طعم دلنشین موز حتما شما را وسوسه می نماید تا دست رد به سینه کیک پودینگ موز نزنید. برای تهیه این پودینگ خوشمزه باید ابتدا یک پیمانه نشاسته ذرت را به همراه یک پیمانه شکر و 1.5 لیتر شیر، در یک ظرف مناسب مخلوط نموده و سپس روی حرارت قرار دهیم تا به غلظت فرنی برسد.
در ادامه یک پیمانه گلاب و 1.2 قاشق چای خوری وانیل را به مواد اضافه نموده و به خوبی هم می زنیم. 2 تا 3 عدد موز شیرین و رسیده را با رنده ریز نموده و اضافه می کنیم. وقتی مواد یکدست شده و به غلظت مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
می توانید در صورت تمایل از کمی زعفران برای عطر بهتر یا اندازهی پودر کاکائو برای رنگ بهتر پودینگ بهره ببرید. برای اینکه پودینگ شما رویه نبندد به شما توصیه می کنیم روی ظرف خود از یک لایه سلفون بهره ببرید. پس از اینکه پودینگ موزی شما خنک شد، می توانید از آن روی کیک مورد نظرتان و یا لابه لای آن بهره ببرید.
کیک هندوانه ای یکی دیگر از انواع کیک های خوشمزه ای است که می تواند یک گزینه مهیج برای دورهمی های یلدایی شما باشد. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را یاد بگیرید، مقاله طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا قطعا به شما یاری خواهد نمود.
پودینگ های خانگی یا پودینگ های آماده قنادی؟
ما در این مقاله به طرز تهیه کیک پودینگ ژله ای پرداختیم و نکات لازم برای آماده سازی این دسر فوق العاده را برای شما عنوان کردیم. همان طور که دیدید این غول خوشمزه از لایه های مختلفی تهیه می گردد که شما می توانید بسته به میل و ذائقه خودتان طعم و مدل هر لایه را انتخاب کنید.
اگر کودکی دارید که علاقه زیادی به خوردن میوه ها ندارد، می توانید با سرو کردن میوه های مختلف در کنار این کیک ژله ای خوشمزه، نظر او را به خوردن میوه ها تغییر دهید. سفارش آنلاین شیرینی نیز به شما یاری می نماید تا در زمان هایی که زمان و انرژی لازم برای تهیه این دسر را ندارید، در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین زحمت از این دسر خوشمزه لذت ببرید.
آیا تا به حال پخت کیک پودینگ ژله ای را امتحان نموده اید؟ شما از چه طعم هایی برای پخت این دسر مجذوب کننده استفاده می کنید؟ حتما نظرات و تجربیات خودتان را با ما در میان بگذارید.
منبع: اسنپ فود