5 روش طرز تهیه پودینگ توت فرنگی
به گزارش یادداشت سریع، پودینگ توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه برای مهمانی ها و دورهمی ها است که می توانید با مواد ساده و در زمان کمی درست کنید. دسر پودینگ با توت فرنگی را به روش های مختلفی و با مواد متنوعی می توانید تهیه و تزیین کنید. در این مقاله از در ، طرز تهیه پودینگ توت فرنگی به 5 روش و نکات تهیه و خوشمزه شدن پودینگ توت فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه پودینگ توت فرنگی؛ در یک نگاه
برای تهیه پودینگ توت فرنگی فوری، یک بسته ژله توت فرنگی یا ژله دلخواه را با یک لیوان آب جوش حل کنید و روی حرارت بخار آب بگذارید تا دانه های ژله حل شوند. مایه ژله توت فرنگی را در قالب یا قالب های دلخواه بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
پودر آماده پودینگ توت فرنگی را با شیر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا قوام بگیرد. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید از دما بیفتد. توت فرنگی ها را بشویید و پوره کنید. پوره توت فرنگی را با مایه پودینگ توت فرنگی سرد شده، ترکیب کنید. این مخلوط را روی لایه ژله که در یخچال داشتید، بریزید و صاف کنید. حدود 2 ساعت دیگر صبر کنید تا لایه پودینگ سفت گردد. در آخر روی دسر را تزیین و سرو کنید.
شما می توانید مقدار مواد اولیه لازم، جزییات و مراحل طرز تهیه دسر موس توت فرنگی را در ادامه این مطلب مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ توت فرنگی
پودر پودینگ توت فرنگی آماده: 1 بسته
شیر: 3/5 لیوان فرانسوی دسته دار
پودر ژله توت فرنگی: 1 بسته
توت فرنگی: 5 عدد
خامه: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
میوه های دلخواه برای تزیین دسر پودینگ توت فرنگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان آماده سازی پودینگ توت فرنگی: 1 تا 2 ساعت
مراحل طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با پودر آماده
پودینگ توت فرنگی با ژله و پودر آماده پودینگ، یک دسر مجذوب کننده و خوشمزه است که با مواد بسیار ساده ای تهیه می گردد. می توانید مراحل طرز تهیه پودینگ آماده با ژله را به ترتیب دنبال نموده و دسر خود را تهیه کنید.
مرحله اول: ژله را آماده کنید
در ابتدا برای درست کردن پودینگ با پودر آماده، پودر ژله توت فرنگی را در یک کاسه بریزید و به مقدار 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. پودر ژله و آب جوش را هم بزنید تا پودرها در آب حل شوند. سپس ژله و آب جوش را روی بخار آب بگذارید تا کاملا شفاف شده و دانه های ژله محو شوند. می توانید به جای قرار دادن ژله روی بخار آب، یک لیوان آب سرد به ترکیب ژله و آب جوش اضافه کنید.
در صورت تمایل می توانید انواع پودر ژله را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخریدو
مرحله دوم: ژله را در قالب های دسر بریزید
بعد از حل شدن پودر در آب جوش، کف قالب هایی که می خواهید پودینگ توت فرنگی را در آن بریزید، یک لایه از محلول ژله و آب جوش بریزید. قالب یا قالب ها را در یخچال بگذارید و حدود 2 ساعت صبر کنید تا ژله خودش را بگیرد و تقریبا سفت گردد.
مرحله سوم: پودر پودینگ توت فرنگی را آماده کنید
در ادامه، در یک ظرف دیگر، پودر پودینگ توت فرنگی آماده را با شیر ترکیب کنید و هم بزنید. دقت کنید که شیر باید سرد باشد تا پودر پودینگ در شیر، گلوله گلوله نگردد. (می توانید به جای پودر پودینگ توت فرنگی از پودر پودینگ ساده بهره ببرید)سپس ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید تا کم کم غلیظ گردد و قوام بگیرد. بعد، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مایه پودینگ توت فرنگی، از دما بیفتد و کمی سرد گردد.
برای خرید پودینگ آماده می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله سوم: توت فرنگی ها را پوره کنید
در این مرحله از طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با ژله، در فاصله خنک شدن پودینگ، توت فرنگی ها را به خوبی بشویید و خرد کنید. توت فرنگی ها را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و آنها را کاملا پوره کنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم: پودینگ و پوره توت فرنگی را با هم ترکیب کنید
در ادامه، به ظرفی که پودینگ توت فرنگی و شیر غلیظ شده و از دما افتاده داشتید، پوره های توت فرنگی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی میکس و یکدست شوند.
مرحله پنجم: لایه پودینگ توت فرنگی را اضافه کنید
در این قدم از تهیه پودینگ توت فرنگی یخچالی، ظرفی که ژله را در آن ریخته بودید، از یخچال بیرون بیاورید. می توانید دیواره های قالب یا ظرف را با برش های توت فرنگی یا میوه های دلخواه دیگر، تزیین کنید. سپس مایه پودینگ توت فرنگی را روی لایه ژله بریزید. سطح پودینگ را صاف کنید و قالب یا ظرف را دوباره به یخچال برگردانید. حدود 2 ساعت صبر کنید تا پودینگ توت فرنگی خودش را بگیرد و سپس آن را تزیین و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ توت فرنگی
توت فرنگی: 200 گرم
شیر: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
خامه: 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
شیر عسلی: 2 قاشق غذاخوری
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه
مدت زمان آماده سازی پودینگ توت فرنگی: 2 ساعت
مراحل طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با شیر عسلی
در اصل در طرز تهیه پودینگ توت فرنگی، شیر جزو جدانشدنی آن است و شیر عسلی می تواند طعم شیرینی به آن اضافه کند. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با خامه و ژلاتین را به روش زیر دنبال کنید.
مرحله اول: ژلاتین را آماده کنید
در ابتدا برای درست کردن پودینگ توت فرنگی با ژلاتین، پودر ژلاتین را در یک کاسه بریزید و به آن به مقدار 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار، آب سرد اضافه کنید. ژلاتین و آب را هم بزنید و روی بخار آب بگذارید تا دانه های ژلاتین ذوب و محلول ژلاتین، شفاف گردد. حدود 10 دقیقه ژلاتین را بن ماری کنید و بعد از روی حرارت بردارید تا سرد گردد.
مرحله دوم: توت فرنگی ها را آماده کنید
در این فاصله، توت فرنگی ها را با آب بخیسانید و بعد به خوبی بشویید و آبکش کنید. توت فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید و در غذاساز بریزید و پوره کنید تا کاملا یکدست گردد. می توانید برای لطیف شدن پودینگ توت فرنگی، می توانید پوره را از صافی رد کنید.
مرحله سوم: مواد پودینگ توت فرنگی را با هم ترکیب کنید
در این مرحله از طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با خامه، به پوره های توت فرنگی در غذاساز، شیر، شیر عسلی و خامه را اضافه کنید و همه مواد را با هم بزنید تا کاملا یکدست گردد. سپس مخلوط ژلاتین و آب را که آماده نموده بودید و از دما افتاد، به مایه پودینگ توت فرنگی اضافه کنید.
شما می توانید انواع شیر و خامه را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
مرحله چهارم: پودینگ توت فرنگی را سرو کنید
در آخر، وقتی مایه پودینگ آماده و یکدست شد، آن را در قالب یا قالب های سرو بریزید. روی آن را با مواد دلخواه (برش های توت فرنگی یا انواع مغزها) تزیین کنید و در یخچال قرار دهید. اجازه دهید پودینگ توت فرنگی خامه ای برای مدت 2 ساعت در یخچال بماند و خودش را بگیرد. وقتی پودینگ سفت شد، آن را به صورت سرد، سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ توت فرنگی
پوره توت فرنگی: 1 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
شیر: 3 و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
شکر: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
کره: 1 قاشق چای خوری
آرد گندم یا برنج: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
رنگ خوراکی: چند قطره (اختیاری)
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان آماده سازی پودینگ توت فرنگی: 2 ساعت
مراحل طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با نشاسته
در این روش از تهیه دسر پودینگ با توت فرنگی، به جای ژلاتین از نشاسته استفاده می گردد و موجب می گردد، پودینگ توت فرنگی، سفت و قالبی گردد. این روش تهیه پودینگ توت فرنگی هم مثل ، نیازی به پخت ندارد و جزو انواع دسر یخچالی است.
مرحله اول: توت فرنگی را آماده کنید
در ابتدا برای درست کردن پودینگ توت فرنگی و نشاسته، توت فرنگی ها را پاک نموده و برگ و کلاهک آن را جدا کنید. توت فرنگی ها را برای 10 تا 15 دقیقه بخیسانید تا گل و لای آنها ته نشین گردد. سپس آنها را خرد نموده و در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و توت فرنگی ها را کاملا پوره کنید تا یکدست شوند.
مرحله دوم: شیر و شکر را بجوشانید
نصف لیوان شیر را کنار بگذارید و 3 لیوان شیر را در یک قابلمه بریزید. پوره توت فرنگی را به شیر اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و هم بزنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر با دمای شیر، ذوب شده و کاملا حل گردد.
شکر با قیمت دولتی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله سوم: نشاسته و آرد را اضافه کنید
بعد از حل شدن شکر، نصف لیوان شیر را که کنار گذاشته بودید، نشاسته و آرد را در شیر بریزید و هم بزنید تا حالت گلوله ای نگیرد. سپس نشاسته و آرد حل شده در شیر را به پوره توت فرنگی و شکر روی حرارت، اضافه کنید و هم بزنید. مدام این ترکیب را هم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ گردد.
شما می توانید نشاسته و آرد را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله چهارم: پودینگ توت فرنگی را در قالب بریزید
در آخرین مرحله از تهیه پودینگ توت فرنگی با آرد، وقتی مایه پودینگ قوام گرفت، شعله زیر آن را خاموش کنید و بلافاصله کره را اضافه کنید تا با دمای پودینگ، ذوب گردد. پودینگ توت فرنگی را در قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. کمی که پودینگ از دما افتاد، قالب را در یخچال بگذارید تا 2 ساعت بماند و خودش را بگیرد. سپس روی آن را تزیین و سرو کنید.
انواع کره حیوانی و گیاهی را از فروشگاه های زنجیره ای به صورت حضوری و اینترنتی می توانید تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ توت فرنگی
بسکویت پتی بور: 1 بسته (یا به مقدار دلخواه)
شیر: 1 لیتر
پودر پودینگ آماده وانیلی: 1 بسته
پودر پودینگ توت فرنگی: 1 بسته
توت فرنگی برای تزیین پودینگ توت فرنگی: به مقدار دلخواه
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان آماده سازی پودینگ توت فرنگی: 5 ساعت
مراحل طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت
در این روش از تهیه پودینگ با بیسکویت پتی بور، می توانید بیسکویت را به صورت خرد شده یا سالم، بهره ببرید. حتی می توانید بیسکویت را به عنوان لایه زیرین یا لایه رویی هم بهره ببرید.
مرحله اول: مایه پودینگ وانیلی را آماده کنید
در ابتدا برای تهیه پودینگ توت فرنگی با بیسکویت، نصف شیر را در یک قابلمه بریزید و پودر پودینگ وانیلی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا از اطراف قابلمه آغاز به حباب زدن کند. آغاز به هم زدن پودینگ کنید تا وقتی که بافت آن غلیظ گردد. سپس شعله را خاموش کنید.
مرحله دوم: پودینگ وانیلی و بیسکویت را در قالب بریزید
مایه پودینگ وانیلی را در قالب دلخواه یا لیوان های بلوری بریزید و سطح آن را صاف کنید. بیسکویت پتی بور را در پاکت زیپ کیپ یا ظرف روحی بریزید و با گوشت کوب، له کنید. اندازه پودر کردن بیسکویت، کاملا سلیقه ای است. سپس پودر بیسکویت را روی لایه پودینگ وانیلی بریزید تا سطح آن را کاملا بپوشاند. ظرف را در یخچال بگذارید.
شما می توانید انواع بیسکویت را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله سوم: پودینگ توت فرنگی را درست کنید
در ادامه، نصف دیگر شیر را در قابلمه بریزید و پودر پودینگ توت فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کاملا یکدست و به مرور غلیظ گردد. بعد شعله زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید پودینگ توت فرنگی کمی از دما بیفتد ولی کاملا سرد نگردد.
مرحله چهارم: پودینگ توت فرنگی را روی بیسکویت بریزید
قالب یا قالب ها را در این مرحله از یخچال بیرون بیاورید. با یک قاشق، از مایه پودینگ توت فرنگی، به آرامی و قاشق قاشق، روی لایه بیسکویتی بریزید تا کل مایه پودینگ تمام شده و بیسکویت ها پوشانده شوند. دوباره قالب را در یخچال بگذارید.
مرحله پنجم: پودینگ توت فرنگی را تزیین کنید
وقتی پودینگ توت فرنگی با بیسکویت، آماده شد و خودش را گرفت، چند عدد توت فرنگی را بشویید و از پهنا برش دهید. توت فرنگی ها را روی پودینگ توت فرنگی بیسکویتی بچینید. توت فرنگی را برش بزنید یا در قالب های تک نفره، سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ توت فرنگی
توت فرنگی 800 گرم
پودر قند یا پودر شکر: 100 گرم
شیر پرچرب: 150 میلی لیتر
آرد: 250 گرم
شکر : 75 گرم
بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
تخم مرغ: 1 عدد
کره یا مارگارین: 75 گرم
خامه فرم گرفته برای تزیین پودینگ توت فرنگی به مقدار دلخواه
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 20 دقیقه
مدت زمان پخت پودینگ توت فرنگی: 40 دقیقه
مراحل طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با تخم مرغ در فر
در این روش، مایه پودینگ توت فرنگی باید پخته گردد. طرز تهیه پودینگ توت فرنگی در فر هم بسیار ساده است و طعم و بافت مجذوب کنندهی دارد که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد.
مرحله اول: توت فرنگی ها را آماده کنید
در ابتدا توت فرنگی ها را پاک کنید و برای 10 دقیقه بخیسانید تا کاملا گل و لای آنها ته نشین گردد. توت فرنگی را سپس بشویید و آبکش کنید. بعد آنها را به صورت نگینی خرد کنید. می توانید از میوه های دیگر هم بهره ببرید و به همین روش آنها را خرد نموده و آماده کنید. توت فرنگی یا میوه ها را کنار بگذارید.
مرحله دوم: بقیه مواد را آماده کنید
در ادامه، فر را روشن و روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در یک تابه یا شیر جوش، کره را بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب گردد. همین که کره آب شد، کافی است. می توانید کره را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
انواع کره حیوانی و گیاهی را به روش های خرید حضوری و اینترنتی از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
مرحله سوم: مایه تخم مرغی را آماده کنید
در یک کاسه مناسب، تخم مرغ را بشکنید و کاملا هم بزنید تا از لختگی خارج گردد. 200 گرم آرد را به تخم اضافه کنید (50 گرم آرد را کنار بگذارید) و هم بزنید. سپس شکر و بیکینگ پودر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یک مایه خمیری لطیف و یکدست داشته باشید.
شما می توانید برای خرید تخم مرغ و بیکینگ پودر از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
مرحله چهارم: شیر و کره را اضافه کنید
در ادامه برای تهیه پودینگ توت فرنگی در فر، شیر را به تدریج به مایه پودینگ اضافه کنید و همزمان مواد را هم بزنید تا رقیق گردد. همه مواد که یکدست شدند، کره ذوب شده را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا کره به همه قسمت های مایه پودینگ برسد.
مرحله پنجم: توت فرنگی ها را آماده کنید
توت فرنگی ها (یا میوه های دیگر) را در یک ظرف با پودر قند و آرد ترکیب کنید و کاملا هم بزنید تا آرد و پودر قند روی توت فرنگی ها را بپوشاند. سپس توت فرنگی ها را در قالب فر بریزید و به آنها، مایه پودینگ توت فرنگی را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا توت فرنگی ها بین مایه خمیری، به طور یکدست، پخش شوند.
مرحله ششم: پودینگ توت فرنگی را در فر بگذارید
در آخر، وقتی فر گرم شد، قالب حاوی مایه پودینگ توت فرنگی را در طبقه وسط فر بگذارید. درب فر را ببندید و حدود 35 تا 40 دقیقه صبر کنید تا پودینگ شما بپزد. دسر شما که مغز پخت شد، ظرف را از فر بیرون بیاورید. اجازه دهید پودینگ توت فرنگی از دما بیفتد. سپس آن را با خامه فرم گرفته یا مواد دلخواه خود آن را تزیین کنید. پودینگ را به مقدار های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.
نکات تکمیلی طرز تهیه پودینگ توت فرنگی
- استفاده از شیر عسلی در تهیه پودینگ توت فرنگی، به آن طعم شیرین می دهد. اگر شیر عسل در دسترس ندارید، می توانید از شیر معمولی بهره ببرید.
- در طرز تهیه پودینگ توت فرنگی با شیر، برای خوشمزه تر شدن طعم پودینگ توت فرنگی، از شیر پر چرب یا خامه بهره ببرید.
- از انواع میوه های تازه برای میکس کردن با توت فرنگی می توانید بهره ببرید.
- برای لطیف شدن بافت پودینگ توت فرنگی، در صورتی که از پوره توت فرنگی در پودینگ استفاده می کنید، بعد از پوره کردن آنها، توت فرنگی ها را از صافی رد کنید.
- در تهیه پودینگ توت فرنگی، می توانید اندازه شکر یا شیرین کننده دلخواه خود را بر اساس ذائقه خود و اندازه شیرین و رسیده بودن توت فرنگی ها تغییر دهید و کمتر یا بیشتر در نظر بگیرید.
- پودینگ توت فرنگی، بافت و غلظتی مشابه فرنی دارد. حتی موادی که روش تهیه پودینگ توت فرنگی، مشابه طرز تهیه انواع فرنی است. فقط چاشنی ها و مواد این دو دسر خوشمزه با هم تفاوت دارد.
- در صورتی که پودینگ توت فرنگی را از یخچال بیرون بیاورید، شل می گردد. پس تا قبل از زمان سرو، اجازه دهید پودینگ شما در یخچال بماند.
- از انواع چاشنی ها و عطر دهنده ها مثل گلاب، وانیل، عرق هل، شیره افرا و … می توانید در مایه پودینگ توت فرنگی بهره ببرید. برای خرید وانیل و گلاب می توانید از فروشگاه های به روش های خرید حضوری و اینترنتی اقدام کنید.
- برای تهیه پودینگ توت فرنگی قالبی، برترین قالب، قالب سیلیکونی است. برای اطمینان از اینکه پودینگ توت فرنگی به قالب نچسبد، می توانید داخل قالب، را پر از آب نموده و خالی کنید. تا وقتی قالب خیس است، مایه پودینگ را در آن بریزید. می توانید با کمی روغن یا کره هم، قالب را چرب کنید و بعد مایه پوردینگ توت فرنگی را بریزید.
رازهای خوشمزه شدن پودینگ توت فرنگی
برای قالبی شدن پودینگ توت فرنگی چه کنیم؟
1- استفاده از ژلاتین می تواند باعث سفت شدن بافت پودینگ گردد.
2- می توانید از پودر ژله به جای ژلاتین در پودینگ بهره ببرید.
3- می توانید نشاسته یا آرد را به ترکیب مایه پودینگ اضافه کنید تا بافت آن، سفت تر گردد.
4- پودینگ را بعد از آماده کردن مایه آن، تا زمانی در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد.
برای خوشرنگ شدن دسر پودینگ توت فرنگی چه کنیم؟
1- اگر می خواهید پودینگ تان رنگ مجذوب کننده قرمز به خودش بگیرد، چند قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید.
2- پودر لبو می تواند رنگ زیبایی به پودینگ بدهد ولی طعم آنر را تغییر نمی دهد.
3- در پودینگ، به جای آب، از آب توت فرنگی می توانید بهره ببرید.
برای تزیین پودینگ توت فرنگی از چی استفاده کنیم؟
پودینگ توت فرنگی را می توانید با تکه های شکلات، شکلات رنده شده، پودر کاکائو، سس شکلات، سس توت فرنگی، برش های میوه های تازه مثل توت فرنگی و مواد دلخواه دیگر… تزیین کنید.
منبع: افق کوروش