طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی

به گزارش یادداشت سریع، پیتزا مخلوط یک پیتزای خوش طعم با عطری بی نظیر است. در طرز تهیه پیتزا مخلوط ، ابتدا تکه های کوچک مرغ را با روغن و ادویه سرخ کنید. سپس، مخلوطی از پیاز، گوشت چرخ نموده و ادویه درست کنید و کنار بگذارید. در ادامه، قارچ، زیتون و گوجه فرنگی را خرد کنید. حالا مقداری سس روی خمیر پیتزا بمالید و سپس، لایه گوشت، تکه های مرغ، قارچ، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و ذرت را روی خمیر پخش کنید. در نهایت، مقداری ادویه و پنیر پیتزا بریزید و پیتزا را داخل فر قرار دهید.

طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی

در ادامه، جدول مشخصات غذایی پیتزا مخلوط را با هم می بینیم:

پیتزا مخلوط
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازیحدود 20 دقیقه
زمان پخت غذابین 20 تا 30 دقیقه
میزان سختیکم

طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه

کمتر کسی پیدا می گردد که در میان انواع فست فود، دست رد به سینه پیتزا بزند، به خصوص اینکه پیتزا از نوع پیتزای مخلوط باشد. طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی واقعا هیجان انگیز است و حال و هوای شما را حسابی عوض می نماید. با این حال، سفارش آنلاین غذا از خبرنگاران هم گزینه دیگری است که در روزهای پرکار یا روزهایی که حوصله ای برای آشپزی ندارید، حسابی به کارتان می آید. در ادامه، مواد لازم و مراحل پخت پیتزا مخلوط خانگی را با هم می بینیم:

مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا مخلوط

مواد پیتزا مخلوط به صورت جدول زیر است. همان طور که می بینید، مواد لازم پیتزا مخلوط در این دستور، شباهت زیادی به مواد پیتزای مرغ و قارچ دارد.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
گوشت چرخ نموده100 گرم
سینه مرغ100 گرم
پیاز1 عدد
گوجه1 عدد
قارچ200 گرم
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده4 قاشق غذاخوری
ذرت1 قاشق غذاخوری
سس پیتزا1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه میزان دلخواه
خمیر پیتزابه تعداد کافی
زعفرانمیزانی برای تفت دادن سینه مرغ
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر پاپریکابه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
زیتونچند عدد برای تزئین

مراحل دستور تهیه پیتزا مخلوط

مراحل پخت پیتزا مخلوط به صورت زیر است:

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را به صورت مکعب های ریز برش بزنید و آن را همراه با میزانی روغن، نمک، فلفل و زعفران در تابه ای مناسب سرخ کنید.

مرحله دوم

مرغ سرخ شده را کنار بگذارید و به سراغ پیاز بروید. پیاز را بشویید، پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک برش بزنید. سپس آن را در تابه ای مناسب با میزانی روغن سرخ کنید تا سبک و شفاف گردد.

مرحله سوم

در ادامه، گوشت چرخ نموده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و وقتی رنگ گوشت کاملا عوض شد، ادویه ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و پودر پاپریکا را به آن اضافه کنید و کمی بعد، تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا ، قارچ ها را بشویید و آن ها را به صورت حلقه ای برش بزنید. زیتون ها هم باید به صورت حلقه ای برش بخورند، اما گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله پنجم

در ادامه پخت پیتزا مخلوط ، فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم گردد. حالا سس مخصوص پیتزا را به صورت یکنواخت روی خمیر پیتزا پخش کنید؛ البته از سس کچاپ هم می توانید بهره ببرید.

مرحله ششم

در ادامه، یک لایه از مخلوط گوشت چرخ نموده را روی خمیر بریزید و تکه های مرغ را به صورت پراکنده روی گوشت قرار دهید.

مرحله هفتم

حالا بقیه مواد پیتزا را به صورت پراکنده روی خمیر پخش کنید. این مواد شامل ورقه های قارچ و زیتون، ذرت، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده هستند که رنگ های متنوع آن ها پیتزای خوشمزه شما را به مراتب مجذوب نماینده تر می نمایند.

مرحله هشتم

در نهایت، میزانی نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پاپریکا روی مواد پیتزا بپاشید و به میزان دلخواه، پنیر پیتزا اضافه کنید.

مرحله نهم

پیتزا را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا آماده سرو گردد. در 5 دقیقه پایانی، گریل را روشن کنید تا پنیر پیتزا خوش رنگ و طلایی گردد. حالا پیتزای مخلوط را با چاقویی تیز به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و آن را همراه با نوشیدنی ها و سس دلخواه سرو کنید.

چه نکات مهمی برای پخت پیتزا مخلوط در ماهیتابه وجود دارد؟

برای پخت پیتزا مخلوط در ماهیتابه، رعایت نکات زیر می تواند به شما یاری کند تا پیتزای خوشمزه تری تهیه کنید:

  • چرب کردن تابه: قبل از قرار دادن خمیر در تابه، حتماً آن را با روغن مایع چرب کنید تا از چسبیدن خمیر جلوگیری گردد.
  • استفاده از حرارت ملایم: پیتزا را روی حرارت ملایم بپزید تا خمیر به آرامی پخته و پنیر ذوب گردد. این کار از سوختن لبه های خمیر جلوگیری می نماید.
  • پخت اولیه مواد: گوشت و سبزیجات را قبل از اضافه کردن به پیتزا تفت دهید تا طعم بهتری بگیرند و آب اضافی آنها گرفته گردد.
  • استفاده از درب تابه: برای حفظ رطوبت و یاری به ذوب شدن پنیر، درب تابه را بگذارید. این کار باعث می گردد بخار داخل تابه جمع گردد و پیتزا بهتر بپزد.
  • تنوع در مواد: می توانید از انواع مختلف گوشت، سبزیجات و پنیر برای افزایش تنوع طعم بهره ببرید. سوسیس، کالباس، قارچ، فلفل دلمه ای و ذرت گزینه های خوبی هستند.
  • زمان استراحت: پس از پخت، اجازه دهید پیتزا 5 تا 10 دقیقه استراحت کند تا برش ها بهتر شکل بگیرند و طعم ها جا بیفتند.
  • استفاده از پنیر مناسب: پنیر موزارلا برترین گزینه برای پیتزا است زیرا کشسانی خوبی دارد و به خوبی ذوب می گردد. می توانید از ترکیب چند نوع پنیر نیز بهره ببرید.

طرز تهیه خمیر پیتزا مخلوط

  1. مرحله اول: در ظرفی با ابعاد مناسب خمیر مایه، 1 قاشق غذا خوری شکر و شیر را بریزید و با همزن به خوبی ترکیب کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 15 دقیقه به مواد استراحت دهید تا به خوبی کف نمایند.
  2. مرحله دوم: روغن مایع، نمک، مابقی شکر و تخم مرغ را به محتویات کف نموده داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید.
  3. مرحله سوم: آرد را سه مرحله الک نموده و آن را کم کم به مواد اضافه کنید و مواد داخل ظرف را با دست ورز دهید.
  4. مرحله چهارم: ظرف خمیر ورز داده شده را با پارچه بپوشانید و برای عمل آمدن خمیر 1 ساعت به آن استراحت دهید.
  5. مرحله پنجم: بعد از یک ساعت سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید و خوب ورز بدهید.
  6. مرحله ششم: خمیر را به دو قسمت تقسیم نموده و هر یک را با آرد به شکل گلوله در آورده و سپس با وردنه باز کنید.
  7. مرحله هفتم: سینی فر را با روغن یا کره چرب نموده و خمیر باز شده را روی آن پهن کنید و شکل بدهید.
  8. مرحله هشتم:خمیر تهیه شده را برای استراحت 20 دقیقه کنار بگذارید.

چند نکته مهم در طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی

انواع پیتزا مخلوط واقعا خوشمزه اند، اما یک سری ریزه کاری ها هم وجود دارند که طعم غذای شما را شبیه غذای آشپزهای حرفه ای می نمایند. برای مثال، نکات تکمیلی و موارد زیر را ببینید:

  • طرز درست کردن پیتزا مخلوط چندان زمان بر نیست، اما اگر بخواهید خمیر این پیتزای خوشمزه را هم خودتان در منزل تهیه کنید، زمان پخت حداقل 1 ساعت طولانی تر خواهد شد. در این صورت، طرز تهیه خمیر پیتزا را به 2 روش آمریکایی و ایتالیایی در همین مجله ببینید.
  • برای تهیه سس مخصوص پیتزا از ترکیب روغن زیتون، سیر، گوجه فرنگی و سس آن، پودر سیر و میزانی فلفل سیاه و قرمز استفاده می گردد. البته سبزیجات معطری مانند ریحان و آویشن هم فراموش نگردد. کافی است گوجه فرنگی پوره شده و سیر را در روغن زیتون تفت دهید و بقیه چاشنی ها را به آن اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا حین پخت، درون کاسه ای فلزی میزانی آب بریزید و آن را همراه پیتزا داخل فر قرار دهید.
  • اگر وقت کافی دارید، بعد از چیدن مواد لازم پیتزا مخلوط روی خمیر، چند دقیقه ای پیتزا را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کند. به این ترتیب، پیتزای خوشمزه تر و تردتری خواهید داشت.
  • مواد روی پیتزا خانگی ، تنوع جالبی دارند و تا میزان ای هم سلیقه ای هستند. برای مثال، برای برخی افراد تصور پیتزای بدون سوسیس و کالباس ممکن نیست. بنابراین، در برخی رسپی های این پیتزا، سوسیس و کالباس به طور کامل جای گوشت و مرغ را می گیرند و صد البته، کالری پیتزا را بالاتر می برند.
  • اگر فر در اختیار ندارید، طرز تهیه پیتزا تابه ای را در همین مجله ببینید و زودتر دست به کار شوید.
  • برخی افراد ترجیح می دهند برای تهیه پیتزا مخلوط، از ترکیب چند نوع پنیر مختلف مانند پنیر گودا، موزارلا، چدار و… استفاده نمایند که این کار هم سلیقه ای است.
  • اگر خواستید در طرز تهیه پیتزا مخلوط، سوسیس و کالباس را جایگزین گوشت و مرغ کنید، 100 گرم سوسیس و 100 گرم ژامبون برای 4 نفر کافی است.

پیتزا مخلوط؛ پیتزایی خوشمزه و پرطرفدار

تنوع مواد پیتزا مخلوط زیاد است و معمولا هر رستورانی دستور خاص خود را دارد. بنابراین، شما می توانید انواع پیتزا مخلوط را با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی خودتان در منزل درست کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. این را هم بگوییم که پیتزا مخصوص هم شباهت زیادی به این پیتزا دارد، با این تفاوت که به اصطلاح پرملات تر است و به طور معمول داخل آن از گوشت چرخ نموده استفاده می گردد.

سوالات متداول

برای جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا در حین پخت در فر چه کنیم؟

برای این منظور، در کاسه ای فلزی میزانی آب بریزید و آن را همراه با پیتزا داخل فر بگذارید.

پخت پیتزا مخلوط در فر چقدر طول می کشد؟

معمولا پخت این فست فود بین 20 تا 30 دقیقه در فر زمان می برد.

برای درست کردن سس مخصوص پیتزا از چه موادی استفاده کنیم؟

برای تهیه سس مخصوص پیتزا، از گوجه فرنگی و سس آن، سیر، روغن زیتون، پودر سیر، ریحان، آویشن، فلفل سیاه و قرمز بهره ببرید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 23 بهمن 1403 بروزرسانی: 23 بهمن 1403 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 2583

به "طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزای مخلوط خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید