طرز تهیه هویج پلو مجلسی خوش رنگ و خوش عطر
به گزارش یادداشت سریع، هویج پلو یک غذای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که هواداران بسیار زیادی دارد. شما می توانید این غذا را با مرغ یا در صورت علاقه با گوشت درست کنید. رنگ و لعاب بی نظیر هویج پلو سفره غذای شما را بسیار خوش رنگ و مجذوب کننده خواهد نمود. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه هویج پلو مجلسی را به شما آموزش دهیم که حتما باید آن را امتحان کنید.

مواد لازم
مواد | میزان |
هویج | 1 کیلو |
پیاز درشت | 1 عدد |
سینه مرغ بدون استخوان | 2 عدد |
برنج | 3 پیمانه |
زردچوبه | 1 قاشق چای خوری |
دارچین | 1.5 قاشق چای خوری |
پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
زعفران دم نموده | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | به میزان لازم |
کشمش پلویی | نصف پیمانه |
زرشک | 2 قاشق غذاخوری |
خلال پرتقال شیرین | 2 قاشق غذاخوری |
خلال پسته | 2 قاشق غذاخوری |
خلال بادام | 2 قاشق غذاخوری |
گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
مناسب برای: 5 نفر
زمان پخت: 2 ساعت
طرز تهیه هویچ پلو مجلسی
- یک عدد پیاز درشت را خلالی خرد و در میزانی روغن سرخ کنید. زمانی که طلایی شد، دو عدد سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد نموده و به پیاز اضافه کنید. سه تا چهار دقیقه با دمای میانه رو به بالا تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند. (نیازی به پخت طولانی در این مرحله نیست، چون مرغ ها لا به لای برنج هم پخته خواهند شد).
- ادویه ها شامل یک قاشق چای خوری زردچوبه، یک قاشق چای خوری دارچین، میزانی فلفل و نمک و یک قاشق چای خوری پاپریکا را به مواد اضافه نموده و سپس دو یا سه قاشق غذاخوری زعفران دم نموده اضافه نموده و مخلوط کنید.
- یک کیلو هویج آب دار و خوش رنگ را پوست کنده و به خلال های نازک خرد نموده و داخل روغن سرخ کنید. دقت کنید که هویج ها باید مثل پیاز داغ سرخ شوند و در حجم زیاد در تابه نریزید تا بخارپز و نرم نشوند. زمانی که کامل سرخ شدند از تابه خارج کنید.
- زمانی که آب به جوش آمد، 3 پیمانه برنج را که از 3 تا 4 ساعت قبل در آب و نمک خیس خورده را به همراه روغن به آب اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا برنج به جوش بیاید. زمانی که به جوش آمد، کف روی آن را بردارید و اجازه دهید با حرارت بالا بجوشد تا برنج نیم پز گردد. حالا برنج را آبکش کنید.
- کف قابلمه نصف پیمانه آب، روغن، زعفران و نمک بریزید و سیب زمینی ها را بچینید. حالا یک لایه برنج، یک لایه مرغ، دوباره یک لایه برنج و یک لایه هویچ سرخ شده بریزید. این کار را تا پایان تکرار کنید. در آخر زعفران دم نموده روی برنج بدهید و برای رنگ و عطر بهتر، روغن هویجی که سرخ کردید را روی برنج بریزید و دم بذارید.
- تا برنج دم می کشد، میزانی کره و روغن را در قابلمه ریخته و نصف پیمانه کشمش پلویی را به همراه نصف قاشق چای خوری دارچین اضافه نموده و با حرارت ملایم تفت دهید.
- به طور دلخواه، 2 قاشق غذاخوری زرشک، خلال پرتقال شیرین، خلال پسته و خلال بادام و 3 قاشق غذاخوری گلاب را در میزانی کره و روغن تفت دهید
- زمانی که برنج دم کشید در صورت دلخواه میزانی روغن حیوانی روی برنج بریزید.
خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.
خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.
برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
منبع: دیجیکالا مگ