طرز تهیه ته چین کدو حلوایی، باب دندان همه افراد خانواده
به گزارش یادداشت سریع، ما اغلب ته چین گوشت یا مرغ را امتحان کردیم؛ اما ته چین کدو حلوایی با آنها فرق دارد و پیشنهاد می گردد که یک بار هم که شده این غذای دلپذیر را بر سر سفره هایمان داشته باشیم. گاهی اوقات از همه طعم ها خسته می شویم و دیگر نهار و شام را می خوریم تا سیر شویم نه اینکه لذت ببریم. نه هوس غذایی را می کنیم و غذایی ما را وجد می آورد؛ در این صورت خبرنگاران زندگی برای شما دستور پخت ته چین کدو حلوایی را آورده تا در مهمانی های عید، خالق طعم جدیدی در سفره هایتان باشید.
با ما همراه باشید و با تور ارزان چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
مواد لازم:
- نصف یک عدد کدو حلوایی
- 3 پیمانه برنج
- 400 گرم مرغ
- روغن به میزان لازم
- 5 قاشق غذاخوری زعفران دم نموده غلیظ
- 2 عدد پیاز
- 1 قاشق مربا خوری زردچوبه
- نمک به میزان لازم
- 1 لیوان ماست کم چرب
- 4 عدد زرده تخم مرغ
- 3 پیمانه برنج
طرزتهیه و دستور پخت:
1. برنج را همراه مقداری نمک 4 ساعت بخیسانید. 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید.
2. قابلمه مناسبی انتخاب کنید 1عددپیاز، مرغ های شسته شده، نمک، زردچوبه و مقداری آب درون آن بریزید و روی حرارت بگذارید. اجازه دهید با حرارت بالا به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید تا مرغ پخته گردد.
3. بعد از پخت مرغ را خرد کنید و کنار بگذارید.
4. پوست کدو را بگیرید و بشویید و سپس مکعبی خرد کنید. (نه خیلی ریز و نه خیلی درشت)
5. یک عدد پیاز دیگر را پوست بگیرید، بشویید و نگینی خرد کنید. قابلمه مناسبی انتخاب کنید پیاز را به آن اضافه کنید و همراه 4 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید.
6. سپس کدوهای خرد شده را اضافه نموده و مقداری تفت دهید. مراقب باشید که له نگردد. بعد از یکی دو دقیقه شعله راخاموش کنید و مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید.
7. قابلمه مناسبی انتخاب کنید و همراه مقداری آب روی حرارت بگذارید بعد از جوش آمدن، برنج خیس خورده را در آن بریزید، صبرکنید تا بجوشد و برنج مقداری نرم گردد وسپس آنرا آبکش کنیم. (برنج را زنده تر از حالت معمول آبکش کنید.)
8. زرده های تخم و ماست را به همراه کمی نمک با همزن دستی خوب هم بزنید تا مایع یک دستی حاصل گردد.
9. برنج آبکش شده را به مایع تخم مرغ اضافه و هم بزنید.
10. قابلمه نچسبی انتخاب کنید. 5 قاشق غذاخوری روغن، نصف مایه تخم مرغی و پلو را درون قابلمه بریزید و با پشت قاشق سطح پلو را مقدار کمی فشرده و صاف کنید.
11. شعله پخش کن را روی حرارت بگذارید و قابلمه را روی آن بگذارید.
12. ابتدا حرارت را زیاد کنید تا پلو مقداری بخار کند و سپس شعله را کم کنید و روی قابلمه دم کنی بگذارید.
13. یک ساعت زمان بدهید تا ته چین با حرارت ملایم دم بکشد.
در این زمینه بخوانید:
به جای زرشک پلو با مرغ، این بار پلوی بحرینی را امتحان کنید
طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه
منبع: ایرنا زندگی