طرز تهیه رولت گوشت مجلسی (آموزش 2 روش پخت اصلی)

به گزارش یادداشت سریع، رولت گوشت مجلسی را می توان یک غذای شیک سنتی دانست. رولت گوشت با گوشت چرخ شده و رولت گوشت با فیله گوسفندی 2 تنوع اصلی این غذا هستند. شما می توانید گوشت را به صورت فیله بپزید و یا این که آن را چرخ کرده و با استفاده از نایلون و پودر نان روی هم بیاورید. سس روتی نیز از چاشنی های اصلی رولت گوشت محسوب می شود.

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی (آموزش 2 روش پخت اصلی)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - نکته قابل توجه در مورد گوشت مصرفی در رولت گوشت این است که شما می توانید از گوشت فیله گوسفند یا گوساله برای تهیه این خوراک استفاده کنید. گوشت گوسفند لذیذتر و تردتر است. هنگام برش دادن آن باید به گوشت اجازه دهید تا از داغی بیافتد، سپس اقدام به برش رولت گوشت کنید. در آخر با قرار دادن رولت گوشت در فر، آن را آماده سرو کنید. در غیر این صورت ممکن است رولت گوشت داغ هنگام برش دادن ریش ریش شود. در صورت تمایل می توانید رولت گوشت را به همراه برنج و سس قارچ و سبزیجات در مهمانی های خود سرو کنید. در این مطلب طرز تهیه سس روتی آورده شده است که طعم خوش رولت گوشت شما را دو چندان خواهد کرد.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
  • رولت گوشت مجلسی با فیله گوسفندی
  • رولت گوشت با گوشت چرخ کرده

1. طرز تهیه رولت گوشت با فیله گوسفندی

مواد لازم
فیله گوسفند2 عدد
فلفل دلمه ای رنگیاز هر رنگ 1/4
هویج2 عدد
پیاز2 عدد
ساقه کرفس1 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
سیر3 حبه
گشنیز و جعفریبه میزان لازم
زعفران، نمک و فلفلبه میزان لازم

روش پخت:

  1. ابتدا نیمی از سبزیجات (سیر، فلفل دلمه ای، گشنیز و جعفری ساطوری شده و یک عدد پیاز نگینی) را به طور جداگانه تفت می دهیم.

  2. سطح فیله ها را با قلم مو به طور کامل با زعفران می پوشانیم و مقدار کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم. (برای تهیه زعفران آب زده بهتر است زعفران ساییده شده را روی چند قطعه یخ بریزید و در دمای محیط قرار دهید تا به مرور آب شود و زعفران رنگ بیاندازد. توصیه می شود در استفاده از زعفران برای تهیه رولت گوشت دست و دلبازی به خرج دهید!)

  3. سبزیجات تفت داده شده را در ظرفی مخلوط کرده و سطح فیله ها را از سبزیجات پر می کنیم و دو لایه را روی هم قرار می دهیم.

  4. به کمک نخ دو لایه را به هم متصل کنید و مجددا روی سطح فیله ها را به کمک قلم مو به زعفران آغشته کنید.

  5. کف ماهیتابه را بوسیله 25 گرم کره و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع چرب کنید و هر دو طرف گوشت را کامل سرخ کنید.

  6. ما بقی سبزیجات را در اطراف گوشت بریزید و در آن را بگذارید تا به مدت یک ساعت بخار پز شود.

  7. پس از گذشت حدود یک ساعت، یک فنجان آب و کمی نمک را در اطراف گوشت روی سبزیجات بریزید. این فرایند را تا 2-3 ساعت تا زمان پخت گوشت تکرار کنید. در نهایت می بایست یک فنجان آب در تابه باقی مانده باشد.

  8. گوشت را برش بزنید و در ظرف مناسب با سس روتی سرو کنید.

طرز تهیه سس روتی

مواد لازم
کره10 گرم
آرد1 قاشق چایخوری
آب گوشت صاف شدهیک پیمانه
قارچ100 گرم
نمک، فلفل ، سس گوجه فرنگی و آبلیمو به مقدارلازم

روش تهیه:

  1. کره را روی حرارت گذاشته تا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن برطرف شود.
  2. سپس آب گوشت و سبزیجات پخته شده را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا یک دست شود.
  3. قارچ ها را با کره تفت دهید و نمک، فلفل، سس گوجه و آب لیمو را به سس بیفزایید.
  4. در صورت تمایل می توانید به جای سس گوجه از خامه استفاده کنید.

2. طرز تهیه رولت گوشت با گوشت چرخ کرده

مواد لازم
گوشت چرخ شده750 گرم
پیاز بزرگ2 عدد
آرد نان کوبیده شدهبه مقدار کافی
نمک، زعفران و فلفلبه مقدار کافی
مواد لازم برای مایه وسط رولت
تخم مرغ پخته شده3 عدد
هویج پخته شده3 عدد
زرشک3 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی2 قاشق سوپخوری پر
زعفرانیک قاشق چاخوری

روش پخت:

  1. برای تهیه رولت گوشت چرخ کرده، ابتدا گوشت را با پیاز های رنده شده، نمک و فلفل خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.
  2. سپس گوشت را روی نایلونی که آرد نان روی آن ریخته ایم به شکل مستطیل باز می کنیم و به قطر 1.5 سانتی متر مایه وسط رولت را که قبلا آماده کرده ایم روی آن می ریزیم.
  3. سپس دو طرف گوشت را بوسیله نایلون روی هم می آوریم و با دست و پودر نان کوبیده شده روی رولت را صاف می کنیم.
  4. حال ظرف مستطیل شکلی که گنجایش رولت را داشته باشد، چرب می کنیم.
  5. سپس رولت را با نایلون برداشته و در ظرف می گذاریم و نایلون را به آرامی از زیر رولت می کشیم.
  6. در ادامه رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن می ریزیم و کمی تفت می دهیم. سپس یک استکان آب و زعفران به رب گوجه اضافه کرده و پس از یکی دو جوش آن را روی رولت می ریزیم.
  7. در پایان رولت را به مدت 45 دقیقه در فرا با حرارت 350 درجه قرار می دهیم. در طول این مدت چند بار سس را روی رولت می ریزیم.
منبع: ستاره
انتشار: 4 بهمن 1399 بروزرسانی: 4 بهمن 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 1388

به "طرز تهیه رولت گوشت مجلسی (آموزش 2 روش پخت اصلی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت گوشت مجلسی (آموزش 2 روش پخت اصلی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید