طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری

به گزارش یادداشت سریع، لذت آشپزی درست کردن غذا های هیجان انگیز و جدیدی است که با همین مواد اولیه در دسترس تهیه می شوند. لقمه سوخاری پنیری یکی از همین غذا های خوشمزه است که با مواد ساده ای تهیه شده و می تواند به عنوان فینگرفود یا حتی غذای اصلی پای ثابت مهمانی هایتان باشد. با طرز تهیه این لقمه خوشمزه و جذاب همراه ما باشید.

طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری

مواد لازم برای تهیه لقمه سوخاری پنیری

ژامبون گوشت 500 گرم

ژامبون بیکن گوشت و مرغ 500 گرم

سیب زمینی پخته سه عدد عظیم

ژامبون خرد شده نصف پیمانه

پیازچه خرد شده یک سوم پیمانه

خامه صبحانه نصف پیمانه

پنیر پارمسان یک چهارم پیمانه

پنیر ورقه ای گودا یک بسته

آرد سفید یک پیمانه

تخم مرغ عظیم دو عدد

پودر سوخاری یک پیمانه

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

پاپریکا دودی یک قاشق چای خوری

طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری

برای آغاز سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس داخل یک ظرف عظیم بریزید.

ژامبون خرد شده، پیازچه، پاپریکا دودی و خامه صبحانه را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. درآخر نمک و فلفل بپاشید و بعد از کمی هم زدن پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید. کاسه را کنار قرار دهید.

یک تخته آشپزی روی میز کارتان قرار دهید. یک لایه ژامبون و یک لایه پنیر ورقه ای گودا روی ژامبون قرار دهید. سپس آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم نموده و تکه ها را روی هم بچینید. یازده بار دیگر این کار را تکرار کنید.

حالا هر تکه را به یاری ژامبون بیکن لقمه پیچ کنید.

کف قالب فر را یک کاغذ نسوز قرار دهید و مواد داخل کاسه را کف قالب فر به طور یکنواخت پهن کنید. کمی از مواد را نگهدارید.

حالا لقمه ها را به ترتیب داخل مواد فرو کنید. مواد باقی مانده را روی لقمه ها بریزید و به یاری لیسک یا ته قاشق پخش کنید.

قالب را 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

بعد از 30 دقیقه با چاقو کمی عظیمتر از لقمه ها دور تا دور آن ها ببرید و از هم جدا کنید. سپس به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

لقمه های سوخاری پنیری را داخل یک بشقاب مناسب سرو نموده و با انواع سس مثل سس گوجه فرنگی خانگی، سس پاپریکا مجارستانی و سس فلفل تند نوش جان کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 3 آبان 1399 بروزرسانی: 3 آبان 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 1205

به "طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید