طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری
به گزارش یادداشت سریع، لذت آشپزی درست کردن غذا های هیجان انگیز و جدیدی است که با همین مواد اولیه در دسترس تهیه می شوند. لقمه سوخاری پنیری یکی از همین غذا های خوشمزه است که با مواد ساده ای تهیه شده و می تواند به عنوان فینگرفود یا حتی غذای اصلی پای ثابت مهمانی هایتان باشد. با طرز تهیه این لقمه خوشمزه و جذاب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه لقمه سوخاری پنیری
ژامبون گوشت 500 گرم
ژامبون بیکن گوشت و مرغ 500 گرم
سیب زمینی پخته سه عدد عظیم
ژامبون خرد شده نصف پیمانه
پیازچه خرد شده یک سوم پیمانه
خامه صبحانه نصف پیمانه
پنیر پارمسان یک چهارم پیمانه
پنیر ورقه ای گودا یک بسته
آرد سفید یک پیمانه
تخم مرغ عظیم دو عدد
پودر سوخاری یک پیمانه
نمک یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
پاپریکا دودی یک قاشق چای خوری
طرز تهیه لقمه سوخاری پنیری
برای آغاز سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس داخل یک ظرف عظیم بریزید.
ژامبون خرد شده، پیازچه، پاپریکا دودی و خامه صبحانه را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. درآخر نمک و فلفل بپاشید و بعد از کمی هم زدن پودر پنیر پارمسان را اضافه کنید. کاسه را کنار قرار دهید.
یک تخته آشپزی روی میز کارتان قرار دهید. یک لایه ژامبون و یک لایه پنیر ورقه ای گودا روی ژامبون قرار دهید. سپس آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم نموده و تکه ها را روی هم بچینید. یازده بار دیگر این کار را تکرار کنید.
حالا هر تکه را به یاری ژامبون بیکن لقمه پیچ کنید.
کف قالب فر را یک کاغذ نسوز قرار دهید و مواد داخل کاسه را کف قالب فر به طور یکنواخت پهن کنید. کمی از مواد را نگهدارید.
حالا لقمه ها را به ترتیب داخل مواد فرو کنید. مواد باقی مانده را روی لقمه ها بریزید و به یاری لیسک یا ته قاشق پخش کنید.
قالب را 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
بعد از 30 دقیقه با چاقو کمی عظیمتر از لقمه ها دور تا دور آن ها ببرید و از هم جدا کنید. سپس به ترتیب داخل آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
لقمه های سوخاری پنیری را داخل یک بشقاب مناسب سرو نموده و با انواع سس مثل سس گوجه فرنگی خانگی، سس پاپریکا مجارستانی و سس فلفل تند نوش جان کنید.
منبع: گردشبان