3 راه ساده برای طعم دار کردن و پخت پنیر کبابی کاله

به گزارش یادداشت سریع، پخت پنیر کبابی کاله یا هالومی را بعضی ها بخاطر عطر و بافت متفاوتش دوست دارند و بعضی ها به بهانه رساندن کلسیم فراوان به بدنشان سراغش می روند. چه بهانه شما برای اضافه کردن پنیر کبابی به بشقاب غذایتان طعم خاص آن باشد و چه خاصیت های فراوانش، خواندن ادامه این مطلب را به شما توصیه می کنیم تا با راه های متفاوتی برای طعم دار کردن و پخت پنیر کبابی کاله آشنا شوید.

3 راه ساده برای طعم دار کردن و پخت پنیر کبابی کاله
  • مواد لازم برای دستور شماره یک

  • مواد لازم برای دستور شماره دو

  • مواد لازم برای دستور شماره سه

روغن زیتون یک قاشق چای خوری

پنیر کبابی کاله خرید آنلاین 300 گرم

سماق یک قاشق چای خوری

پودر آویشن یک قاشق چای خوری

پونه نصف قاشق چای خوری

کنجد برشته یک قاشق مرباخوری

دانه انار: 2 قاشق غذاخوری دو قاشق غذاخوری

رب انار یک قاشق غذاخوری

برگ نعناع نصف فنجان

گوجه گیلاسی حلقه شده پنج عدد

پنیر کبابی کاله خرید آنلاین یک بسته

پودر فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

برگ نعنا خرد شده یک قاشق غذاخوری

لیمو یک عدد کوچک

کدو سبز حلقه شده یک عدد

روغن زیتون یک قاشق مرباخوری

پنیر کبابی کاله خرید آنلاین یک بسته

روغن زیتون بکر یک قاشق مرباخوری

سیر له شده دو حبه

فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

  • پخت پنیر کبابی با دستور شماره یک

  • پخت پنیر کبابی با دستور شماره دو

  • پخت پنیر کبابی با دستور شماره سه

روغن زیتون را در یک تابه بریزید و ادویه ها، سبزی ها و کنجد را در آن بریزید. سپس پنیرهایی که به شکل مکعبی برش زده اید را داخل تابه بریزید و پس از مخلوط کردن، به پنیر برای سرخ شدن فرصت دهید.

پس از سرخ شدن دو طرف پنیر کبابی کاله ، رب انار و سپس گوجه گیلاسی را اضافه کنید. بعد از پخت گوجه ها، دانه انار را هم اضافه کنید و کمی در تابه بگردانید.

وقتی هالومی را در ظرف سرو کشیدید، برگ های نعناع را روی آن بریزید.

در یک بشقاب پوست لیمو را رنده کنید، فلفل و برگ نعناع را همراه با روغن زیتون با آن ترکیب کنید.

برش های پخت پنیر کبابی کاله و حلقه های کدو را در این ترکیب برای نیم ساعت بخوابانید.

هالومی و کدو را به شکل یک در میان به سیخ بکشید و در فر بگذارید و شعله گریل را روشن کنید. پس از برشته شدن کدو و پنیر آنها را در ظرف سرو بچینید.

در یک بشقاب، سیر له شده، روغن زیتون بکر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. هالومی را برای یک ساعت در این ترکیب بخوابانید و در یخچال بگذارید. در میانه مزه دار شدن پنیرها، آنها را زیر و رو کنید.

مکعب های پخت پنیر کبابی کاله را به سیخ بکشید و در فر بگذارید. شعله گریل را روشن کنید و پس از طلایی شدن پنیرها، آنها را در ظرف سرو بچینید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 19 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 262

به "3 راه ساده برای طعم دار کردن و پخت پنیر کبابی کاله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 راه ساده برای طعم دار کردن و پخت پنیر کبابی کاله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید