یک توصیه غذایی برای مهار سرطان
به گزارش یادداشت سریع، آزمایش های تازه پزشکی نشان داده است که غذا می تواند نقش مهمی در توقف رشد بعضی از سرطان ها داشته باشد.
به گزارش ایسنا، نشریه مدیکال اکسپرس در گزارشی تازه در این باره آورده است: پیش از این تصور می شد که رژیم غذایی تاثیری بر توقف تومور های سرطانی ندارد، اما اخیرا گروهی از متخصصان موسسه تحقیقات بهداشتی و پزشکی استرالیای جنوبی (SAHMRI) و دانشگاه آدلاید نظریه دیگری دارند.
مطالعه تازه این متخصصان که با همکاری دانشگاه استنفورد انجام و در نشریه کانسر دیسکاوری منتشر شده، نشان می دهد که سرطان های دارای جهش ژنی IDH1 نمی توانند بدون لیپید و چربی رشد نمایند.
متخصصان می گویند: ما نتایج این مطالعه را در طیف وسیعی از انواع سرطان تکرار کردیم و یک رژیم غذایی معمولی را با رژیمی که کاملا بدون چربی بود، مقایسه کردیم و از اینکه متوجه شدیم رشد تومور های دارای جهش ژن IDH1 در اثر گرسنگی ناشی از لیپید ها متوقف می گردد، شگفت زده شدیم.
برخلاف سایر تومور ها که از قند ها تغذیه می نمایند، سرطان های دارای جهش IDH1 به لیپید ها معتاد هستند. جهش ژن IDH1 یک جهش ناخوشایند است که معمولا در سرطان خون، لوسمی میلوئید حاد، سرطان استخوان به نام کندروسارکوم، سرطان مجرای صفراوی و گلیوما درجه پایین (نوعی سرطان مغز) یافت می گردد.
به گفته این محققان برای اثبات طولانی مدت یافته های فوق در انسان باید مطالعات بیشتری انجام گردد، اما برای افرادی که مبتلا به تومور های دارای جهش ژن IDH1 هستند، این تحقیق تازه نشان می دهد که پرهیز از غذا هایی که دارای چربی های اشباع بالایی هستند، یک توصیه مهم است.
به گزارش دویچه وله، این یافته ها ممکن است در نهایت منجر به افزایش شانس زندگی و طول عمر در بیمارانی گردد که در پی درمان تومور های دارای جهش ژن IDH1 با استفاده از پروتون درمانی یا رادیوتراپی هستند.
منبع: فرارو