طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

به گزارش یادداشت سریع، برای تهیه این پیراشکی می توانید به جای گوشت از انواع سبزیجات مثل هویج، کلم بروکلی و بادمجان استفاده کنید. این مدل پیراشکی به پیراشکی روسی و اروپای شرقی نیز معروف است. برای طعم بهتر می توانید به ترکیبات این غذا جعفری و گشنیز اضافه کنید. در این پیراشکی از هیچ خمیر و نانی استفاده می شود بلکه خود سسیب زمینی نقش خمیر را بازی می کند

طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی

به گزارش خبرنگاران به نقل از غذالند

مواد لازم

  • تخم مرغ : 1 عدد
  • سیب زمینی : 5 عدد
  • پودر سوخاری : به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده : 100 گرم
  • فلفل دلمه ای : 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • روغن : به میزان لازم{

مراحل

  • گام 1

    سیب زمینی ها را تمیز بشویید و گل و لای آن ها را به خوبی پاک کنید.

  • گام 2

    آن ها را درون ظرفی بریزید به آن آب اضافه کرده و روی گاز بگذارید تا پخته شوند.

  • گام 3

    سپس سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و رنده یا له کنید.

  • گام 4

    فلفل، نمک و زرد چوبه را به سیب زمینی اضافه کنید.

  • گام 5

    در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خلالی را در آن تفت بدهید.

  • گام 6

    به پیاز داغ گوشت چرخ کرده اضافه کرده و با فلفل دلمه ای، رب و نمک و فلفل کاملا تفت دهید.

  • گام 7

    زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و خوب هم بزنید.

  • گام 8

    از سیب زمینی پوره شده به اندازه یک نارنگی برداشته آن را باز کرده مقداری از مواد گوشت چرخ کرده را درون آن بگذارید و آن را ببندید و به شکل پیراشکی فرم دهید.

  • گام 9

    پیراشکی ها را یکی یکی داخل ظرف تخم مرغ فرو کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.

  • گام 10

    مقداری روغن درون تابه بریزید زمان دهید تا خوب داغ شود.

  • گام 11

    سپس پیراشکی های آماده شده را درون روغن قرار دهید تا دو طرف آن خوب سرخ شود.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 19 بهمن 1399 بروزرسانی: 19 بهمن 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 1469

به "طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید