طرز تهیه پیراشکی سیب زمینی
به گزارش یادداشت سریع، برای تهیه این پیراشکی می توانید به جای گوشت از انواع سبزیجات مثل هویج، کلم بروکلی و بادمجان استفاده کنید. این مدل پیراشکی به پیراشکی روسی و اروپای شرقی نیز معروف است. برای طعم بهتر می توانید به ترکیبات این غذا جعفری و گشنیز اضافه کنید. در این پیراشکی از هیچ خمیر و نانی استفاده می شود بلکه خود سسیب زمینی نقش خمیر را بازی می کند
به گزارش خبرنگاران به نقل از غذالند
مواد لازم
- تخم مرغ : 1 عدد
- سیب زمینی : 5 عدد
- پودر سوخاری : به میزان لازم
- گوشت چرخ کرده : 100 گرم
- فلفل دلمه ای : 1 عدد
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- روغن : به میزان لازم{
مراحل
- گام 1
سیب زمینی ها را تمیز بشویید و گل و لای آن ها را به خوبی پاک کنید.
- گام 2
آن ها را درون ظرفی بریزید به آن آب اضافه کرده و روی گاز بگذارید تا پخته شوند.
- گام 3
سپس سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و رنده یا له کنید.
- گام 4
فلفل، نمک و زرد چوبه را به سیب زمینی اضافه کنید.
- گام 5
در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خلالی را در آن تفت بدهید.
- گام 6
به پیاز داغ گوشت چرخ کرده اضافه کرده و با فلفل دلمه ای، رب و نمک و فلفل کاملا تفت دهید.
- گام 7
زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و خوب هم بزنید.
- گام 8
از سیب زمینی پوره شده به اندازه یک نارنگی برداشته آن را باز کرده مقداری از مواد گوشت چرخ کرده را درون آن بگذارید و آن را ببندید و به شکل پیراشکی فرم دهید.
- گام 9
پیراشکی ها را یکی یکی داخل ظرف تخم مرغ فرو کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.
- گام 10
مقداری روغن درون تابه بریزید زمان دهید تا خوب داغ شود.
- گام 11
سپس پیراشکی های آماده شده را درون روغن قرار دهید تا دو طرف آن خوب سرخ شود.