طرز تهیه شیرینی کشمشی

به گزارش یادداشت سریع، شیرینی کشمشی با بافت ترد خود از شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است و دستور تهیه ساده ای دارد.

طرز تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی از شیرینی های بازاری است که با تهیه آن در منزل می توانید این شیرینی را به شکلی که دوست دارید درست نموده و از کیفیت مواد مصرفی مطمئن باشید. با طرز تهیه شیرینی کشمشی در خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم

  • آرد 1 و 2/3 پیمانه
  • پودر قند 1 و 1/3 پیمانه
  • کره 150 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • کشمش پلویی 1/2 پیمانه
  • اسانس وانیل 1/2 قاشق چای خوری
  • زعفران دم نموده غلیظ 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی

  • فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم گردد.
  • کره و تخم مرغ را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. کشمش را نیم ساعت در آب سرد قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید. قبل از استفاده کشمش، آن را آبکش نموده و لای دستمال حوله ای خشک کنید.
  • کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند، وانیل و زعفران را به آن اضافه کنید. مواد را با همزن بزنید تا نرم و یکدست گردد، سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید.
  • آرد را کم کم روی مواد الک نموده و با لیسک مخلوط کنید.
  • در ادامه کشمش ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت پخش گردد.
  • داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مواد شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید.
  • سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر قرار دهید (تا زمانی که لبه های شیرینی طلایی گردد). اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

خشک شدن شیرینی کشمشی می تواند به دلیل زیاد ماندن در فر یا زیاد بودن مقدار آرد مورد استفاده باشد.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع شیرینی طرز تهیه دونات بدون فر را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 12 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 951

به "طرز تهیه شیرینی کشمشی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی کشمشی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید