طرز تهیه ترشی یونانی به سبک بازاری (تور یونان)

به گزارش یادداشت سریع، خبرنگارانـ ترشی ها ازجمله مخلفات خوشمزه ای هستند که در کنار وعده های غذایی سرو می شوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی بعضی از ترشی ها هستند که می توان مواد مورد استفاده آن ها را در همه فصول سال تهیه کرد. ترشی یونانی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و خوش آب و رنگ است که از ترکیب سبزیجات رنگی مانند هویج، فلفل دلمه ای، قارچ، ذرت و... تهیه می گردد. ما معمولا این ترشی خوشمزه را در بازار و فروشگاه های مواد غذایی می بینیم؛ اما شما می توانید با روشی بسیار ساده در منزل این ترشی خوش طعم را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی یونانی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن بعلاوه آموزش ادویه مخصوص ترشی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه ترشی یونانی به سبک بازاری (تور یونان)

سفر با تور یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

مواد لازم برای تهیه ترشی یونانی

قارچ: 200 گرم

زیتون بدون هسته: 1 لیوان

فلفل دلمه ای رنگی: 2 عدد

ذرت شیرین: 1 لیوان

هویج: 3 عدد

روغن زیتون: یک چهارم لیوان

سرکه: 1 لیوان

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه: به اندازه لازم

ادویه ترشی: 1 قاشق غذاخوری

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به ادویه ترشی

ادویه ترشی مخلوطی از چند ادویه است که عطر و طعم بی نظیری به ترشی می دهند. ادویه ترشی را می توانید از عطاری ها و یا فروشگاه های مواد غذایی معتبر تهیه کنید؛ بعلاوه می توانید ادویه ترشی را خودتان در منزل تهیه کنید. برای تهیه ادویه مخصوص ترشی همه ادویه های زیر را با هم مخلوط کنید:

پودر تخم گشنیز: 5 قاشق چای خوری

پودر گلپر: 1 قاشق چای خوری

پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری

پودر زیره سبز: 2 قاشق چای خوری

پودر جوز هندی: نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز: 1 قاشق چای خوری

پودر رازیانه: 1 قاشق چای خوری

ترکیب پودر مرزه، ترخان، گشنیز و نعناع خشک: 2 قاشق چای خوری

نکات مربوط به فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به ویژه بچه ها توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه ای به علت مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و بعلاوه برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و برطرف یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه ای برجستگی هایی وجود دارد.

فلفل دلمه هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب تر از فلفل نر است. فلفل دلمه ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می گردد و در آشپزی کاربردی تر است. برعکس فلفل دلمه ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی گردد و خوشمزه باقی می ماند.

نکات مربوط قارچ

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ بعلاوه در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر هم خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید. برای تهیه ترشی یونانی بهتر است از قارچ های ریز دکمه ای بهره ببرید.

نکات مربوط به سرکه

سرکه ها انواع گوناگونی دارند و برترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم ملایم تری نسبت به سرکه سفید دارد. برای تهیه ترشی یونانی بهتر است از سرکه سفید بهره ببرید؛ زیرا سرکه سفید رنگ ترشی یونانی را خوشرنگ تر می نماید.

طرز تهیه ترشی یونانی

1 ـ برای آغاز کار ابتدا قارچ ها را بشویید؛ سپس داخل آب درحال جوش بریزید و آبلیمو و کمی نمک را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه 5 دقیقه جوشید، قارچ را آب کشید و آب سرد روی آن بریزید. قارچ ها را روی حوله تمیز بریزید و اجازه بدهید خشک گردد؛ سپس آن ها را خرد کنید.

2 ـ هویج، فلفل دلمه ای و زیتون ها را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید؛ سپس قارچ خرد شده و ذرت شیرین را به آن اضافه کنید.

3 ـ در این مرحله نمک، زردچوبه و ادویه مخصوص ترشی را اضافه کنید و هم بزنید.

4 ـ روغن زیتون و سرکه را در این مرحله داخل مواد ترشی بریزید و خوب هم بزنید. حالا ترشی آماده را داخل شیشه های خشک و تمیز بریزید و توی یخچال نگهداری کنید، نوش جان.

نکاتی که باید در تهیه انواع ترشی رعایت کنید

1- ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می گردد.

2- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در داخل یخچال نگهداری کنید.

3- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده روی نکنید. برخی ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می دهند.

منبع: فرارو
انتشار: 5 مهر 1401 بروزرسانی: 5 مهر 1401 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 2321

به "طرز تهیه ترشی یونانی به سبک بازاری (تور یونان)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی یونانی به سبک بازاری (تور یونان)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید