طرز تهیه خورش قارچ ؛ غذای محبوب گیاهخواران
به گزارش یادداشت سریع، خورش قارچ یک خورش گیاهی است که برای تهیه آن از قارچ همراه با سبزیجات مخصوص خورشتی استفاده می گردد و غذایی بسیار خوشمزه و مقوی است. در این مطلب طرز تهیه خورش قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن آموزش داده شده است.
به گزارش خبرنگاران، خورش قارچ یکی از انواع خورش های گیاهی است که به جای گوشت و مرغ برای تهیه آن از قارچ استفاده می گردد که دارای پروتئین کافی است. این خورش خوشمزه یک غذای مناسب و مقوی برای گیاه خواران و افرادی است که منع مصرف گوشت دارند و می توانند با خیال راحت میزانی از پروتئین را دریافت نمایند. در ادامه این مطلب طرز تهیه خورش قارچ همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
- طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات | ورزشکاران و رژیمی ها امتحان نمایند
مواد لازم برای تهیه خورش قارچ
قارچ: 200 گرم
جعفری: 500 گرم
نعناع: 250 گرم
پیاز: 2 عدد
سیر: 2 حبه
زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری
آبغوره با آب نارنج: نصف فنجان
نمک، فلفل، ادویه کاری و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آب جوش: 3 لیوان
طرز تهیه خورش قارچ
1 ـ برای آغاز کار نعناع و جعفری را بعد از اینکه خوب شستید، به صورت خورشی خرد کنید. سبزی های خرد شده را داخل یک ماهی تابه بریزید و روی گاز بگذارید و حرارت را کم کنید تا آب سبزی کشیده گردد؛ سپس کمی روغن به آن اضافه کنید و سبزی را به میزان ای که دوست دارید، سرخ کنید.
2 ـ پیازها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. کمی روغن اضافه کنید تا پیازها نرم و طلایی شوند؛ سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری بریزید.
3 ـ سبزی های سرخ شده را به قابلمه خورش اضافه کنید و حدود پنج دقیقه با سیر و پیاز تفت بدهید و کمی نمک داخل آن بریزید.
4 ـ در مرحله بعد آب جوش را داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. حرارت اجاق گاز را کم کنید تا خورش جا بیفتد و سبزی بپزد. حدودا 45 دقیقه زمان ضروری است.
5 ـ در این فاصله قارچ ها را با کمی روغن داخل یک ماهی تابه تفت بدهید؛ سپس قارچ های تفت داده شده را 15 دقیقه آخر پخت خورش به قابلمه اضافه کنید. هم زمان با قارچ می توانید زعفران دم نموده و آبغوره را هم به خورش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت اجاق را کم کنید تا قارچ داخل خورش جا بیفتد. وقتی خورش به روغن آمد؛ یعنی آماده است که می توانید داخل ظرف سرو بکشید و همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.
منبع: فرارو
منبع: همشهری آنلاین