نرم افزار پشتیبانی آنلاین و تیکتینگ هلپیکال، یک نقطه قوت در افزایش رضایتمندی مشتریان

به گزارش یادداشت سریع، سطح انتظار مشتریان و ارباب رجوع سازمان ها و شرکت ها در عصر حاضر با گذشته تفاوت زیادی داشته است.

نرم افزار پشتیبانی آنلاین و تیکتینگ هلپیکال، یک نقطه قوت در افزایش رضایتمندی مشتریان

با ما همراه باشید و درباره سفرباران بیشتر بدانید.

به گزارش خبرنگاران، بنابراعلام هلپیکال، حتما برایتان پیش آمده که برای اعلام یک موضوع یا پیگیری یک درخواست بارها و بارها مجبور شده باشید از وقت با ارزش خود هزینه کنید و درگیر سفرهای درون شهری یا حتی برون شهری شوید تا به نتیجه مطلوب و مورد نظر خود برسید.

اگر این موضوع در مورد دریافت خدمات پشتیبانی باشد که گاهاً این روال سختی های بیشتری را نیز به همراه خواهد داشت چون لزوماً نمی توان در مراجعه اول به نتیجه نهایی رسید.

در این بین، نبودن پرسنل جوابگو، اتمام ساعات کاری، مراجعه به چندین نفر برای پیگیری موضوعات، خطوط تلفن همواره اشغال و مواردی از این دست را نیز باید به جمع مشقت های پیگیری موضوعات به شیوه سنتی افزود.

اما با گسترش فناوری اطلاعات و بسترهای ارتباطی، احتیاجها و طرز تفکر آحاد جامعه تغییر نموده است و انتظارات از نحوه دریافت خدمات نیز دچار این تغییر شده اند.

در مصاحبه مهندس محمد باقر صابری مقدم مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات پرنیا و فراوری کننده سامانه تیکتینگ هلپیکال ، این نکته مطرح شد که همین تغییر رویه در مشتریان و ارباب رجوع سازمان ها و شرکت ها باعث شده تا احتیاج به ارائه خدمات و جوابگویی به درخواست های مختلف نیز روی استفاده از بسترهای نوین مانند نرم افزار پشتیبانی آنلاین از اهمیت بسزایی برخوردار شود.

از سویی دیگر، افزایش چشم گیر این درخواست های روزانه، سازمان و کسب و کارها را به سمتی خواهد برد که دیگر نمی توانند صرفاً با خطوط تلفنی و یا ایمیل های پراکنده پرسنل خود به جوابگویی به مشتریان خود اقدام کنند.

با بوجود آمدن این چالش در جامعه و عدم وجود محصولات قابل اعتماد و حرفه ای بومی در راستای مدیریت و پیگیری درخواست های درون سازمانی و برون سازمانی ، سامانه تیکتینگ هلپیکال به عنوان یک محصول نرم افزاری ایرانی در سال 1396 به متقاضیان در کشور ارائه شد.

جامع بودن این نرم افزار در مدل عملکردی آن، هر سازمان و کسب و کاری در هر ابعادی را قادر می سازد تا بتواند مدیریت کلیه درخواست های بین پرسنل و همزمان، درخواست های مشتریان و مخاطبین خود را به راحتی و به صورتی مدیریت شده به وسیله این نرم افزار انجام دهد.

همین امر باعث شده است که از این سیستم به عنوان یک نرم افزار پشتیبانی آنلاین، سیستم گردش کار، سامانه رسیدگی به شکایات و کاربردهای متنوع دیگری بتوان بهره برداری نمود.

بیایید با هم یک مثال از کاربرد سامانه تیکتینگ هلپیکال به عنوان نرم افزار پشتیبانی آنلاین را آنالیز کنیم.

در این نرم افزار در گام اول می توان واحدهای مختلف سازمان را تعریف و برای هر یک، پرسنل زیر مجموعه آن را اختصاص داد. مشتریان با عضویت در این نرم افزار قادر خواهند بود تا درخواست خود را با انتخاب واحد مورد نظر ثبت نموده و پس از آن، مراحل عملیاتی، پاسخ های ثبت شده کارشناسان و نتایج نهایی حاصل شده از این فرایند را پیگیری و مشاهده کنند.

با این روش، حجم قابل توجهی از تماس های تلفنی، مراجعات حضوری و مکاتبات کاغذی جای خود را به پفراینده ها و درخواست های الکترونیکی داده و از سویی دیگر مدیران نیز قادر خواهند گشت تا از عملکرد واقعی واحدهای سازمانی و پرسنل خود در جوابگویی به مشتریان و ارباب رجوع آگاه شوند.

به گفته مهندس محمد باقر صابری، سامانه تیکتینگ هلپیکال در سال 1396 پیروز به کسب تأییدیه فنی شورای عالی انفورماتیک و گواهی ثبت نرم افزار در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شد.

این محصول در سال 1397 به عنوان یکی از 3 طرح برگزیده پارک علم و فناوری خراسان از بین 60 طرح و پروژه گزینش فصل زمستان این پارک انتخاب شد و پس از آن با ارائه راهکارهای نوین و توسعه های فنی این محصول، کسب عنوان محصول دانش بنیان برای این نرم افزار تیکتینگ (Ticketing Software System) از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در سال 1398 محقق گشت.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 12 آبان 1399 بروزرسانی: 13 آبان 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 1226

به "نرم افزار پشتیبانی آنلاین و تیکتینگ هلپیکال، یک نقطه قوت در افزایش رضایتمندی مشتریان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نرم افزار پشتیبانی آنلاین و تیکتینگ هلپیکال، یک نقطه قوت در افزایش رضایتمندی مشتریان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید