طرز تهیه ژله سورپرایز

به گزارش یادداشت سریع، در گزارش زیر طرز تهیه ژله سورپرایز را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه ژله سورپرایز

به گزارش ، ژله سورپرایز یکی از ژله های معروفی است که معمولا در مهمانی ها تهیه می شود. این ژله از دو رنگ قرمز و سفید تشکیل می شود؛ و به این صورت است که داخل آن قرمز و رویش سفید است. همانطور که می دانید نام دیگر ژله لرزانک است. ژله بر اساس اِسناسی که با آن ها مخلوط می شود دارای طعم ها و رنگ های مختلف است.

پودر ژله قرمز:1 بسته

ژله آلوورا: 4 بسته

شیر یا بستنی: 2 لیوان

ابتدا پودر ژله قرمز را با 1 لیوان آب جوش حل می کنیم.

پس از اینکه شفاف شد ژله را داخل ظرف ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم تا بسته شود.

سپس به شکل قلب قالب می زنیم.

1 بسته ژله آلوورا را با 1 لیوان اب جوش مخلوط می کنیم.

پس از اینکه شفاف شد 1/2 لیوان شیر سرد یا بستنی به آن اضافه و مخلوط می کنیم.

سپس داخل قالب گودی ریخته و داخل یخچال قرار می دهیم تا ژله خودش را بگیرد (دقت کنید که ژله بیش از حد سفت نشود، چون اگر سفت شود در سرانجام کار شکل کار 2 لایه خواهد شد، در حدی که بتوانید قلب ها را روی آن قرار دهید کافیست).

پس از اینکه ژله پایینی کمی بسته شد قلب ها را روی آن و در کنار هم همانند شکل قرار می دهیم.

3 بسته باقی مانده ژله آلوورا را با 3 لیوان آب جوش مخلوط کرده تا شفاف شود سپس باقی مانده شیر یا بستنی را به آن اضافه و خوب مخلوط می کنیم.

پس از اینکه یکدست شد به آرامی داخل قالب ریخته و روی قلب ها را با آن می پوشانیم.

سپس در یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد و سفت شود.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 1059

به "طرز تهیه ژله سورپرایز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله سورپرایز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید