آوای دریا در سیرجان طنین انداز می گردد

به گزارش یادداشت سریع، فرماندهی آماد و پشتیبانی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی گفت:سومین جشنواره سراسری سرود آوای دریا از فردا در سیرجان برپا خواهد شد.

آوای دریا در سیرجان طنین انداز می گردد

به گزارش خبرنگار از، امیر دریادار دوم اسکندر زاده فرماندهی آماد و پشتیبانی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی گفت: سومین جشنواره سراسری سرود آوای دریا ویژه فرزندان کارکنان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از کلیه مناطق نداجا از فردا پانزدهم مردادماه به مدت سه روز به میزبانی این فرماندهی در سیرجان برپا خواهد شد.

امیر دریادار دوم اسکندر زاده اضافه نمود: این جشنواره با رقابت بیش از 200 نفر از دانش آموزان مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم و با اهداف استفاده از ابزار هنر برای انتقال فرهنگ ایرانی و اسلامی و انقلابی به نسل جوان در مقابله با تهدید ها و تهاجم های فرهنگی، فراوری سرود های فاخر و ماندگار جهت استفاده در مناسبات ملی، مذهبی و رسمی در نداجا و آجا، شناسایی استعداد های جدید، جوان، خلاق و متعهد در زمینه های هنری، پر نمودن اوقات فراغت فرزندان کارکنان و ایجاد روحیه شور و نشاط در بین فرزندان و خانواده ها برگزار خواهد شد.

او گفت: این جشنواره در راستای اجرای طرح های فرهنگی مصباح ابلاغی از سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران و با حضور بیش از ده منطقه و مرکز دریایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.

ی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 12 شهریور 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 252

به "آوای دریا در سیرجان طنین انداز می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آوای دریا در سیرجان طنین انداز می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید