جعبه پاندورا قاضی اعظمی

به گزارش یادداشت سریع، در پرونده تصرف اراضی جنگلی توسط چهل و پنج تن از قضات در گلستان مستقل از تمام افتضاحات قانونی که درگیرش هستیم، یک برگه اظهارنامه خیلی توجه من را جلب کرد؛ برگه تحقیق از نقی.

جعبه پاندورا قاضی اعظمی

با همراهی تور عمان از نگین خاورمیانه مسقط و صلاله دیدن کنید و با زیبایی های خاورمیانه و فرهنگ شیخ نشین ها آشنا شوید .

گروه دانشگاه خبرنگاران - محمد شاهکوهی؛* این تابلو برای من نماد تسلط قدرت بر بدنه عمومی جامعه است. در پرونده تصرف اراضی جنگلی توسط چهل و پنج تن از قضات در گلستان مستقل از تمام افتضاحات قانونی که درگیرش هستیم، یک برگه اظهارنامه خیلی توجه من را جلب کرد؛ برگه تحقیق از نقی.

نقی جباری زاده یک کارگر ارّه موتورچی بود که در همان روز های ابتدائی توسط قضات برای قطع درختان جنگل های تصرف شده به آن منطقه آمده بود.

نقی در برگه تحقیقش گفته، من به آن ها گفتم که اصلا شما مالک، اما مجوز قطع درختان را دارید که من را اینجا آوردید؟

قضات پاسخ جالبی می دهند و می گویند: ما قاضی هستیم و تصمیم می گیریم، اگر جنگلبانی هم خواست برای تو پرونده ای تشکیل دهد و شکایت کند، این شکایت را ما باید آنالیز کنیم، یعنی همه چیز به ما می رسد. تو کارت را انجام بده.

قاضی اعظمی هم مستقل از اینکه تخلفی مرتکب شده اند یا خیر، نماد همان ماجرای نقی و قاضی اند.

حرف این تابلو را ساده تر بگویم: اگر پیگیری کنید، من قاضی ام، خاتمهی هر اتاق دادرسی یا تجدیدنظر منم که تصمیم می گیرم..

همه این ها را عرض کردم که در خاتمه بگویم، ما در پنجمین دهه از انقلاب در کف گلستان با چنین پدیده هایی روبه رو هستیم که به واسطه انتصابشن به بدنه قضائی کشور باید پدرجد رعایت قوانین و نماد عدالت می بودند، اما امروز نماد تسلط قدرت بر بدنه عمومی جامعه اند.

خطری که داستان نقی و قاضی و صحبت های قاضی اعظمی برای جمهوری اسلامی دارند، کل رسانه های علیه انقلاب با تمام ردیف بودجه های ابر میلیاردیشون ندارند.

یکم دیگه ساده اش کنم، با کسانی روبه رو هستیم که خودشون یک تنه میتونند انقلاب اسلامی رو زمین بزنند.

محمد شاهکوهی- دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن گلستان

انتشار یادداشت های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط خبرنگاران نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه ها و فعالین دانشجویی است.

انتشار یادداشت های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط خبرنگاران نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 16 بهمن 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 638

به "جعبه پاندورا قاضی اعظمی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جعبه پاندورا قاضی اعظمی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید