طرز تهیه نان لواش در خانه؛ در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

به گزارش یادداشت سریع، ویروس کرونا وسواسی به جانمان انداخته که حاضریم نان را هم با اسپری الکل ضدعفونی کنیم؛ مبادا آلوده شده باشد. هرچند این وسواس ممکن است در آینده اذیتمان کند ولی در شرایط فعلی باید به همین شکل سر کنیم و در خانه بمانیم تا این ویروس شرش را کم کند. این روزهای بیکاری و قرنطینه فرصت خوبی است چیزهایی را تجربه کنیم که قبل از این حتی به آن فکر هم نمی کردیم. پخت نان یکی از این تجربه هاست که به راحتی می گردد در خانه درست کرد.

طرز تهیه نان لواش در خانه؛ در روزهای قرنطینه دست به کار شویم

جهت دریافت خدمات پتینه کاری ساختمان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

مواد لازم:

  • آرد: 2 پیمانه تقریبا
  • آب: 3/4 پیمانه
  • نمک: نوک قاشق چای خوری
  • روغن: 4 قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت:

1. همه مواد خشک را اضافه می کنیم، وسط مواد خشک را گود می کنیم و روغن اضافه می کنیم، بعد آب ولرم را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر یک دست گردد. خمیر باید نرم و لطیف باشد؛ اگر آرد زیاد باشه یا آب کم، خمیر سفت می گردد و در نتیجه نان ها خشک می گردد. اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم به آن آرد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشد.

2. حدود 30 دقیقه روی آن یک پارچه نم دار می اندازیم تا خمیر به اصطلاح ور بیاید. بعد از30 دقیقه از خمیر گلوله های اندازه نارنگی برمی داریم و کنار می گذاریم.

3. سطح کار را آرد می پاشیم و با یاری وردنه گلوله ها را باز می کنیم. تا جایی که می توانید خمیر را با وردنه نازک کنید.

4. ماهیتابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر را بپزید؛ البته بدون روغن.

5. ماهیتابه باید داغ گردد و بعد حرارت را روی متوسط بگذارید. بعد از چند دقیقه می بینید که خمیر آغاز به زدن حباب های ریز و درشت می نماید.

6. وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خال های قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگر خمیر را برگردانید تا طرف دیگر نان هم بپزد.

7. بلافاصله بعد از پخت و خنک شدن نان ها، آنها را داخل جای نانی بگذارید تا خشک نگردد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 8 دی 1399 بروزرسانی: 8 دی 1399 گردآورنده: fastnote.ir شناسه مطلب: 1345

به "طرز تهیه نان لواش در خانه؛ در روزهای قرنطینه دست به کار شویم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان لواش در خانه؛ در روزهای قرنطینه دست به کار شویم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید